Året rundt tilbyder vi skræddersyede oplevelser til grupper

Naturlige oplevelser for grupper, institutioner og familier er vores speciale. Er I en stor flok på tur, eller har I bare ikke lyst til at dele båden med andre passagerer? Ikke noget problem! Vi arrangerer private ture af alle slags.

Vi arrangerer alt fra firmaudflugter og familieoplevelser til skoleudflugter og børnefødselsdage. Læs mere herunder og få inspiration til din næste tur.

Kun ét opkald er alt, hvad du behøver at foretage dig. Vi har stor erfaring med at stå for hele planlægningen, også selvom den involverer andre aktører i lokalområdet. Vi kender næsten alle og de muligheder, der venter dig her. Kontakt os for en snak om dine tanker og ønsker til oplevelsen, så klarer vi den derfra.

Skriv til info@jyllandsakvariet.dk eller ring på tlf. 9783 2808.

Ture med båd

Sælsafari, havnerundfart eller en helt andet oplevelse på vandet - uanset hvad I gerne vil opleve, kan vi sikkert arrangerer det.

Vi har i alt 6 både, der hver kan hver have 9 eller 11 passagerer ombord. De fem af dem har hjemhavn i Thyborøn i Limfjorden. Den sidste sejler til dagligt ture på Ringkøbing Fjord fra Hvide Sande. I skuldersæsonen kan bådene flyttes til en anden havn fx i forbindelse med gruppeture.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder med båd.

Hvis du leder efter vores faste bådture, fx sælsafari eller bådture på fjorden, henviser vi til vores turkalender - se her.

Vi udlejer som udgangspunkt ikke vores både uden egen skipper.

Oplev Thyborøn

Familiefesten

Skal du holde familiefest? Vi foreslår, at du holder den i Thyborøn!

Thyborøn er en spændende by, som man kan fortælle mange historier om. Og det gør vi gerne på en by- og havnerundfart med vores traktorbus.

Vi anbefaler også gerne et sted, hvor I alle kan overnatte.
Kontakt os for yderligere information.

På sightseeing med klubben

Har du ansvaret for at planlægge den næste udflugt, I skal på? Vi anbefaler en kulturel sightseeing tur i den helt særlige by, som Thyborøn er. Kom med op på diget, som vi har særlig tilladelse til at køre på med traktorbussen, forbi Sneglehuset, som gemmer på en kærlighedshistorie uden mage, og slut af på en af Denmarks største og travleste fiskehavne, hvor der dagligt landes tonsvis af fisk.

Kontakt os for at høre nærmere.

Book en traktorbus

Vi har to traktorbusser i vores "vognpark" - én der fast holder til i Thyborøn, og én der om sommeren holder til i Husby Klitplantage.

Dén i Thyborøn

Vores traktorbus i Thyborøn er den, der tidligere blev kaldt for "Spætten". Om sommeren bruger vi den blandt andet til vores safaritur, Fiskepasserens Traktortur, hvor den kører passagerer ud langs den 2,4 kilometer lange dæmning, der stikker ud i Limfjorden lige udenfor Thyborøn.

Traktorbussen er også det perfekte transport til en by- og havnetur rundt i Thyborøn.

Bussen kan have 43 passagerer ombord.

Dén i Husby

Vores traktorbus i Husby er lidt mindre end den i Thyborøn, til gengæld har den nogle andre kvaliteter. Vognen kan nemlig sænkes helt ned til jorden, hvilket, sammen med at sæderne kan tages ud, gør den yderst kørestolsvenlig.

Vognen kan have 37 passagerer med.

Om sommeren holder den til i Husby, men den er også flytbar i forbindelse med private ture.

Du kan booke en traktorbus med eller uden chauffør - vi tillader os dog at stille nogle krav til din egen chauffør, såfremt du ønsker at leje den uden vores. Ring og hør nærmere.

Book en naturguide

Vi har mange superdygtige guider tilknyttet. Udover vores fastansatte medarbejdere, er vi desuden så heldige at have et stort hold af freelance- og sæsontilknyttede guider også. Alle har de det til fælles at de elsker naturen, livet på vandet og at formidle.

Vi har hhv en biolog, en naturvejleder og en friluftsguide ansat på det faste hold, så uanset hvad du mangler en guide til, kan vi (næsten) altid finde den rette formidler til dig.

Kontakt os og hør nærmere.

Rundvisning i akvariet

Vores dygtige fiskepassere elsker at vise rundt i akvariet og fortælle om vores fisk og hajer. For skoler og læringsinstitutioner er det en oplagt del af et besøg i Jyllandsakvariet at booke en guide også.

Kontakt os for at høre nærmere.

Klasseture & undervisning

Den traditionelle klasseudflugt kan tilføjes mange spændende ting under et besøg i Thyborøn.

Hvad med en bådtur, hvor vi fx sejler ud og røgter ruser. Der kan fortælles mange interessante ting om fangsten, dyrelivet i Limfjorden og det omkringværende havne- og fiskerimiljø.

Thyborøn er også stedet, hvor eleverne kan få et unikt indblik i fiskeindustrien. Her kan de komme helt indenfor i en af Danmarks største fiskerihavne, komme ombord på en trawler, opleve Danmarks mest moderne fiskeauktion, se en trawlbinder arbejde og meget mere.

I kan også prøve ravsafari, få en tur med traktorbussen, plukke og smage friske østers og meget meget mere.

Kontakt os og hør nærmere om alle mulighederne.

Madklubben - et hav af seafood

Vil I have en gastronisk oplevelse udover det sædvanlige? Lad os arrangere en Seafood safari, som I aldrig glemmer!

Oplevelsen kan eksempelvis indeholde:

  • Kom med safaribåden ud og røgte hummer- og krabbetejner i Limfjorden
  • Iført waders går vi ud og plukker østers, muslinger og meget andet lækkert
  • Med rejestryg fanger vi små lækre fjordrejer
  • Smag helt nyfanget, frisk fisk fra Thyborøn Fiskeauktion

Selvfølgelig skal vi også tilberede lækkerierne! Alt afhængig af årstid og vejr har vi forskellige muligheder, når det kommer til tilberedning og hygge. At tilberede fangsten på kulgrill i vandkanten på en strand er helt ideelt, men en hyggestund i Jyllandsakvariet by night, hvor I har det hele for jer selv, er også noget ganske særligt.

Vi kan også arrangere rundvisning på både Thyborøn Fiskeauktion og en trawler som en del af oplevelsen - mulighederne er mange!

Fandt du ikke det, du søgte?

Lad dig ikke begrænse af de foreslag, vi er kommet med her. Vi har et meget stort bagkatalog af forskellige turforslag og temaer, men vi kan umuligt remse dem alle op her.

I dialog med dig kan vi udfra årstid, aldersgruppe, interesse og mere komme med forslag til en skræddersyet tur for jer.

Alle henvendelser og tilbud er uforpligtende, så tøv ikke med at kontakte os i dag!