Værd at vide inden dit besøg

Entrépriser

Entré til Jyllandsakvariet

Barn 0-2 år: Gratis
Barn 3-12 år: kr. 99,-
Voksen: kr. 119,-
Senior (>65 år) kr. 99,-

Bemærk venligst, at adgangsbilletten er et armbånd, der gælder i en uge (7 dage). Det betyder, at man uden ekstra udgifter kan komme igen og igen, så meget man vil i en hel uge, så længe man beholder armbåndet på.

Armbåndet er iøvrigt vandfast og kan sagtens holde til bad i både ferskvand og saltvand.

Kombibilletter

til Jyllandsakvariet & Iskunsten

Barn 0-2 år: Gratis
Barn 3-12 år: kr. 139,-
Voksen: kr. 169,-
Senior (>65 år): kr. 159,-

til safariture & Jyllandsakvariet

Køber du en af Jyllandsakvariets safariture samtidig med køb af entrébillet, er der 10% rabat på éntrebilletten pr. person. Rabatten er automatisk fratrukket ved online køb.

Årskort til Jyllandsakvariet

Barn 0-2 år: Fri adgang
Barn 3-12 år: kr. 159,-
Voksen: kr. 199,-
Senior (>65 år) kr. 159,-

Årskort gælder ét år fra købsdato

Rabat ved større grupper

Vi har særlige priser for skoler og institutioner – ring og hør nærmere på
tlf: 97 83 28 08!

Det er muligt at betale via EAN nummer. Det er ikke nødvendigt at oplyse nummeret på forhånd, I kan blot medbringe det ved ankomst.

Årskort

Spar penge med et årskort

Vil du besøge Jyllandsakvariet mere end én gang i løbet af året, så anbefaler vi, at du køber et årskort - du sparer penge allerede ved 2. besøg!

Priser på årskort

Barn 0-2 år: Fri adgang
Barn 3-12 år: kr. 159,-
Voksen: kr. 199,-
Senior (>65 år) kr. 159,-

Årskort er gyldige ét år fra købsdato.

Hvordan fungerer det?

Når du køber et årskort, tager vi et billede af dig. Det gemmer vi digitalt sammen med dit navn. Næste gang du besøger akvariet, skal du blot oplyse dit navn i receptionen, så finder vi dig i systemet.

Mad

Vi har ikke cafe i akvariet, men vi har borde, stole og masser af hyggekroge, hvor man er meget velkommen til at nyde sin medbragte mad.

Vi sælger sodavand, øl, is, slik og lidt sødt – samt et stort udvalg af kaffevarianter og te.

Nyd frokosten ude i byen

Med entréarmbånd til akvariet på, kan man gå ud og ind af akvariet, som man har lyst. Dermed kan man sagtens nyde en frokost på en af byens mange spisesteder og derefter komme tilbage til akvariet.

Butik

Et minde om din ferie

Jyllandsakvariets butik kan tilbyde sjove og spændende souvenirs til enhver smag og prisklasse. F.eks. et stort udvalg af maritime souvenirs, drager, ægte ravsmykker, brugskunst samt et udvalg af bøger.

Stort udvalg af brugskunst

Udover de mere almindelige souvenirs har vi også et stort udvalg af brugskunst til hjemmet. Fx. vaser, lanterne, plakater, lamper, lysestager og meget mere.

Hjemhavn & Lakor

Vi er desuden forhandler af Hjemhavns fantastiske maritime produkter. Vi sælger både tøj, caps, krus og plakater. Leder du efter et specifikt "Thyborøn" hjemhavn produkt, er du velkommen til at kontakte os - måske har vi det, du leder efter.

Lidt til ganen

I butikken er det naturligvis også muligt at købe en is. Vi forhandler Frisko is hele året rundt. Vi har også altid et udvalg af drikkevarer som sodavand og forskellige kaffevarianter.

Desuden forhandler vi forskellige specialiteter som fx den lækre Jomfruhummersuppe fra Læsø, spændende krydderier og likører fra Westjysk Smag, som du kan købe med og nyde derhjemme.

Hunde er velkomne

En helt speciel agilitybane

Hunde er meget velkommen i akvariet, og vi har lavet en maritim hundelegeplads til dem, når de kommer på besøg. Det er vores helt egen version af en agilitybane med 8 forskellige forhindringer.

Doglounge

Skal I med på safaritur med båd eller traktorbus, er I velkommen til at få hunden passet i vores doglounge imens. Det eneste, der kræves, er, at hunden er vant til og kan være alene, og at I henter den igen lige efter turen.

Husk at reservere plads på forhånd - ring til akvariet 9783 2808.

Find vej

Du finder os på adressen Vesterhavsgade 16 i Thyborøn. Vores hovedindgang er dog via Kystcentervej - her finder du også masser af parkeringsmuligheder.

Al parkering i Thyborøn, også ved akvariet, er naturligvis gratis.

Kørestole & tilgængelighed

Vi er klar til dit besøg

I Jyllandsakvariet er der ingen barrierer, der forhindrer besøg fra kørestolsbrugere - både i forhold til døråbning, toiletter og udstillingen.

Det er muligt at komme helt tæt på akvarierne for at se fiskene. Også vores rørebassiner er det muligt for de fleste at komme til. Kanterne er bevidst bygget lave, og det er muligt at få kørestolen helt hen til kanten.

Dårligt gående

For vores gæster, der er gangbesværede, har vi indrettet udstillingen med mange siddepladser, så du kan tage et hvil, når du behøver.

Kombipriser på ture & entré

Spar penge på dine ferieoplevelser

Vil du både besøge akvariet og prøve en af vores safariture, så køb dem samlet og spar penge!

Vi give 10% rabat på entrébilletten, hvis du køber den samtidig med, at du køber en tur.

Rabatten opnår du, uanset om du handler online eller i akvariet, så længe du blot køber billetterne samtdig.

Små børn

Børnevenlig indretning

Der er altid plads og masser af oplevelser til de helt små i Jyllandsakvariet.

I kan roligt tage de mindste med – vi har sørget for, at rammerne er i orden. Vi har puslerum, højstole og masser af akvarier og oplevelser i børnehøjde.

Aflever sutten hos krabberne

Er der et familiemedlem, der vil sige farvel til sutten, kan det gøres i vores ene rørebassin med krabber. Krabberne tager godt imod dem, og børnene får et velfortjent diplom. Vi bytter derefter barnets entrébillet til et årskort uden ekstra omkostninger.

Følg os på Sociale Medier

Husk at du kan følge os på sociale medier for opdateringer, nyheder, konkurrencer og sjove billeder!

Jyllandsakvariet:

Facebook: @JyllandsAkvariet
Instagram: @jyllandsakvariet

Vi vil elske, at du tagger os i dine ferieminder! Tag vores profil eller brug #jyllandsakvariet, så vi kan se dine billeder og læse om din oplevelse. Vi deler IKKE dine billeder uden at have aftalt det med dig først, men vi vil rigtig gerne se, hvad du synes om stedet.

Du kan også følge både Iskunsten og Seaside Safari, som har sine egne sociale medier

Iskunsten:

Facebook: @iskunsten
Instagram: @iskunsten

Seaside Safari:

Facebook: @SeasideNatursafari
Instagram: @natursafari

Giv et gavekort

Giv en god oplevelse

Klik her for at købe et gavekort

En af de bedste gaver, man kan give én, man har kær, er en god oplevelse!

Hos Jyllandsakvariet har vi et væld af gode oplevelser på hylderne. Uanset hvem gaven er til, kan vi næsten garantere, at vi har noget for enhver smag.

Det kan fx være et gavekort til østerssafari, sælsafari med båd, ture med traktorbus eller en af vores mange andre naturoplevelser. Vi sælger naturligvis også gavekort til entrébilletter og årskort til akvariet.

Du kan også få lavet gavekortet på et valgfrit beløb, så modtageren selv kan vælge den oplevelse, de helst vil have.

Skræddersyede oplevelser

Hvis du ønsker at give familien, medarbejderne eller vennerne en helt særlig oplevelse, kan vi skræddersy en helt særlig tur til jer, som du kan give dem i gave.

Kontakt os på tlf. 9783 2808 eller mail: info@jyllandsakvariet.dk for at bestille gavekort eller høre nærmere.

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svaret på her, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Jyllandsakvariet enten telefonisk på 9783 2808 eller pr. mail: info@jyllandsakvariet.dk.