None

Velkommen i Iskunsten,
Europas eneste helårlige udstilling af isskulpturer

Oplev en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, som skabes mellem den krystalklare is og lyset.

Is er levende. Is bevæger sig. Is forandres.

Iskunsten er et permanent udstillingssted - nogle kalder det et museum - men kunsten herinde er bestemt ikke permanent. Selvom vi opfatter is som værende i en fast, frossen tilstand, er det faktisk ikke sagen. Is er nemlig levende. Isen arbejder og udvikler sig konstant. Den samme skulptur kan se helt anderledes ud efter en måned.

"Vil du huskes som kunstner, skal du ikke lave iskunst", sagde en kunstner under et sine arbejdsbesøg i Iskunsten. En isskulptur i Iskunsten har en levetid på mellem fire og seks måneder, alt efter størrelse og udformning. Derfor bestræber vi os på at udskifte udstillingerne og skulpturerne ca. hver fjerde måned. Du kan følge med i vores kommende udstillinger her på siden.

Midlertidigt lukket

Iskunsten er midlertidigt lukket til og med 7. februar. Vi håber på at kunne åbne igen mandagen herefter. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye datoer, så snart vi kender udviklingen vedr. Covid-19 restriktioner.

Følg os på

Iskunsten er aktiv på både Facebook og Instagram. Følg @iskunsten for opdateringer, billeder, konkurrencer og meget mere.

Del dine oplevelser med os

Tag vores profil eller brug #iskunsten, så vi kan se dine billeder og læse om din oplevelse. Vi deler IKKE dine billeder uden at have aftalt det med dig først, men vi vil rigtig gerne se, hvad du synes om stedet og udstillingerne.