Ledige stillinger

Bliv en del af vores hold!

Vi er altid på jagt efter fantastiske formidlere og medarbejdere, der brænder for gæsteservice. Måske er det dig?

Teamleder for guider og outdoor

Har du et stort overblik, kompetencer som koordinator og tovholder og har du som leder fokus på et godt arbejdsmiljø? Har du samtidig en drøm om at møde glade gæster og dele ud af din viden og passion om lokal natur og kultur, så er denne stilling hos Jyllandsakvariet måske for dig.

Vi søger en teamleder, der er praktisk anlagt, har stort overblik og handlekraft og kan bevare fokus og koordinere de daglige opgaver for vores team af dygtige naturguider, skippere og dyrepassere.

Du skal kunne balancere lederansvaret med det gode kollegaskab og gå forrest, når det kommer til at formidle positiv holdånd på en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs.

Du skal have:

 • Relevant erfaring som leder, kaptajn, sjakbajs, tropsfører eller lignende
 • En positiv tilgang til problemløsning
 • Lyst til formidling og at give den bedste gæsteoplevelse (erfaring er et plus!)

Formidling og gæsteservice bliver også en stor del af din arbejdsdag, da du også selv vil indgå som guide i teamet. Det er derfor en fordel, hvis du har et rimeligt lokalkendskab til naturen og erhvervet i Thyborøn/Lemvig Kommune.

Vores aktiviteter på vandet, hvor vi bl.a. arrangerer sælsafari og delfinsafari fra vores formidlingsbåde, er en stor del af vores virksomhed. Som teamleder for holdet af skippere forventes det derfor, at der er lidt ”sømand” i dig, og at du har kendskab til havet og Limfjorden i forhold til at være på vandet, læse vind og vejr samt har respekt for relevante sikkerhedsprocedurer.

Koordinering af opgaver og ture sker i samarbejde med vores øvrige ledelsesteam med henblik på at sikre en hensigtsmæssig brug af ressourcer med fokus på godt arbejdsklima og virksomhedens bæredygtighedsprincipper.

En håndværksmæssig baggrund eller en grundlæggende forståelse for håndværk vil sammen med et par hænder, der er ”skruet rigtigt på”, være gavnlige kompetencer i dette job. Samtidig er der nogle praktiske kompetencer og beviser, som er nødvendige at have i denne stilling:

 • Kørekort
 • Trailerkørekort til stor trailer (eller mulighed for at tage det)
 • Speedbådscertifikat, duelighedsbevis eller andet relevant certifikat
 • SRC / VHF-bevis (eller mulighed for at tage det)
 • Evt. truckcertifikat (eller mulighed for at tage det)

Jyllandsakvariet er en turist- og oplevelsesvirksomhed, hvor vi hver dag får nye gæster på besøg. Det er en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor ingen dag helt ligner dagen før. Siden 2008 har virksomheden satset på outdoorture og –oplevelser, og det er en side af virksomheden, der fortsat er i stor vækst som følge af en enorm efterspørgsel. Mere end halvdelen af vores gæster årligt er udlændinge. Derfor er det et krav for stillingen, at du kan tale og forstå engelsk og/eller tysk – og som minimum begge på ”turistniveau”.

Stillingen som teamleder er en fast stilling på fuld tid med 37 timer ugentligt og giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og evt. yderligere spørgsmål sendes til michael@jyllandsakvariet.dk. Ansøgningen skal markeres ”Teamleder outdoor”.

Ansøgningsfrist 20.05.2024

Samtaler afholdes løbende

Ohøj skipper!

Ohøj skipper, kom med ombord!

Vi søger altid guider til at hjælpe os på vores mange outdoorture. Især vores bådture er populære og derfor kan vi altid bruge dygtige skippere med talegaverne i orden.

Elsker du at færdes på vandet, og har du lyst til at sejle en safaribåd i Limfjorden?

Du bliver lært op i jobbet, hvor det vigtigste er, at du har mod på og lyst til at yde en god service og tale med gæster på dansk og engelsk - og også gerne lidt på tysk. Er det noget for dig?

Sommeren 2024

Vi søger flere fuldtidsskippere i sommeren 2024. Hvis du har lyst til et sommerjob på vandet i ugerne 27-35, skal du endelig ikke tøve med at sende os en ansøgning. Der er mulighed for at starte din oplæring allerede nu.

For at blive skipper hos os kræves der:

 • Speedbådscertifikat - eller højere bevis
 • SRC / VHF-bevis (som vi kan hjælpe dig med at erhverve, hvis du ikke allerede har et)

Har du spørgsmål eller vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf.: 97832808 eller maile til michael@jyllandsakvariet.dk.

Ansøgninger markeres med "skipper".

Receptionist - weekend, ferie og helligdage

Vi søger friske, smilende og imødekommende receptionister, som skal tage imod og servicere vores gæster, betjene vores bookingsystem, sælge vores forskellige ture, souvenirs og brugskunst i vores butikker i akvariet, Iskunsten og Isbåden.

Vi forventer, at du er

 • fyldt mindst 16 år
 • en god kollega og holdspiller
 • imødekommende, smilende og venlig
 • ansvarbevidst, god til at bevare roen og overblikket i travle perioder
 • god til kommunikere på dansk samt fortrolig med tysk og engelsk

Kan du se dig selv i denne beskrivelse, tilbyder vi til gengæld:

 • Skemalagt ferie-, weekend- og helligdagsarbejde
 • Varierende arbejdssteder og -opgaver
 • Arbejde hele året rundt, dog med sæsonpræget timeantal
 • Et fællesskab og en arbejdsplads, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden på kryds og tværs

Har du lyst til at blive en del af vores team, så tøv ikke med at sende en ansøgning til pernille@jyllandsakvariet.dk. Markér ansøgningen med "receptionist".

Der er mulighed for ansættelse og oplæring med det samme.

Uopfordrede ansøgninger

Ønsker du at blive en del af holdet på Jyllandsakvariet?

Send en uopfordret ansøgning til michael@jyllandsakvariet.dk.