Ledige stillinger

Bliv en del af vores hold!

Vi er altid på jagt efter fantastiske formidlere og medarbejdere, der brænder for gæsteservice. Måske er det dig?

Bliv vores nye guide

24. april 2023

Verdens bedste job hænger ikke på træerne, men...

Drømmer du om at gøre en positiv forskel hver eneste dag? Vil du arbejde med glade gæster og samtidig dele ud af din viden om lokal natur og kultur, så har vi det job, du leder efter.

Du skal kunne holde overblikket, fange en hel gruppe gæsters interesse og formidle på samme tid. Det kunne foregå på en sanketur i Limfjorden, under en vandretur i naturen eller på en safaribåd i Thyborøn Kanal. Vi er nemlig på jagt efter vores nye kollega til at indgå i vores engagerede formidlingsteam.

Det er et job, man kun kan udfylde, hvis man elsker at arbejde med mennesker og forstår, at god service gør hele forskellen. Du skal være klar på at tage ansvar og har måske ledererfaring fra et tidligere job. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og når der sker noget uforudsigeligt, og så skal du have begge fødder solidt plantet i den jyske muld - også selvom du står på dækket af en gyngende båd i den vestlige Limfjorden. Det er en fordel, hvis du har saltvand i blodet efter mange timer på vandet og har prøvet at arbejde som guide eller formidler tidligere. Du skal have en praktisk tilgang til opgaverne og have hænderne skruet godt på.

Det er et krav, at du;

  • har kørekort
  • kan begå dig på engelsk og meget gerne tysk
  • er teamplayer

Og en fordel, hvis du allerede;

  • har formidlingserfaring
  • har sejlererfaring
  • har et indgående kendskab til området

Vi hører meget gerne fra dig hurtigst muligt, men ligesom jobs ikke gør det, ved vi også, at gode folk med begge ben på jorden og de egenskaber, vi søger, heller ikke hænger på træerne. Derfor er vi villige til at vente på den helt rette person, men vil slå kloen i så snart denne viser sig.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt – og helst inden 15. maj - hvis du ikke vil gå glip af chancen.

Ansøgninger sendes til:

Michael Madsen
michael@jyllandsakvariet.dk

Jyllandsakvariet og Seaside Safari råder over 7 formidlingsbåde, 2 traktorbusser og 3 attraktioner. Årligt arrangerer vi over 4000 guidede ture og aktiviteter og har samlet set kontakt til over 100.000 glade gæster fordelt over hele året.

Ohøj skipper!

Ohøj skipper, kom med ombord!

Vi søger altid guider til at hjælpe os på vores mange outdoorture. Især vores bådture er populære og derfor kan vi altid bruge dygtige skippere med talegaverne i orden.

Elsker du at færdes på vandet, og har du lyst til at sejle en safaribåd i Limfjorden?

Du bliver lært op i jobbet, hvor det vigtigste er, at du har mod på og lyst til at yde en god service og tale med gæster på dansk og engelsk - og også gerne lidt på tysk. Er det noget for dig?

Så hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf.: 97832808 eller maile til michael@jyllandsakvariet.dk.

Uopfordrede ansøgninger

Ønsker du at blive en del af holdet på Jyllandsakvariet?

Send en uopfordret ansøgning til michael@jyllandsakvariet.dk.