Start kl. 11:00
229 Dkr
199 Dkr
Dkr
1 hour
Afgang: Aggervej 38 , Vestervig

Sælsafari fra Agger

På sælsafari i Limfjorden

Tag med på sælsafari i båd og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Vores erfarne guide sejler gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og tager dig helt tæt på sælerne. På turen ser vi ofte to arter af sæler, og der er gode chancer for, at man møde Danmarks største rovdyr – den store gråsæl. Hannen kan veje helt op til 300 kg. – det er ham, der hersker herude, og han frygter intet. Heller ikke de besøgende i båden. Sæler er nysgerrige og svømmer ofte ud til båden, for at se hvem det er, der kigger på dem. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og på vejen hjem kan han også finde på at fortælle lidt om det barske fiskerliv ved Vesterhavet.

Praktiske oplysninger

Mødested: Aggervej 38, 7770 Vestervig - lige ved siden af færgelejet. Parkering: Ved Aggervej 35 Vigtigt: Ankom i god tid, da båden skal sejle til afgangstiden for at kunne holde sejlplanen Varighed: Ca. 1 time Pris: 229 kr pr. voksen, 199 kr. pr. barn i alderen 3-12 år, 189 kr. pr. barn under 3 år Påklædning: Der skal bæres vand- og vindtæt tøj. Husk det er køligere ude på vandet, end det er på land. Hunde: Der kan ikke medbringes hunde på denne tur Børn: Vi har redningsveste til børn fra 2 år og op, men kan desværre ikke sejle med børn yngre uden forudgående aftale

Vær opmærksom på

Når vejret driller: Turen kan aflyses ved for hård vind. Hold venligst øje med turkalenderen på vores webside, om turen kan gennemføres. Har du booket, får du naturligvis besked, hvis turen ikke kan gennemføres. Husk at oplyse korrekte kontaktoplysninger. Er der udsolgt: Vi arrangerer ekstrature efter behov. Hold øje med turkalenderen, vi lægger ekstrature ind dagligt, efterhånden som de bliver fyldt. Ser du ikke en ledig tur netop den dag, du gerne vil afsted, så kontakt os gerne pr. telefon eller mail Sæson: Vi arrangerer denne tur i juli og august, men laver også gerne afgange fra Agger på andre tider af året ved efterspørgsel

Hvad siger andre om oplevelsen?

5 ud af 5 stjerner

Juli 2020 Af Kasper F:

Stor naturoplevelse for store og små!

Sælsafari med Jyllandsakvariet kan klart anbefales! Der er garanti for en stor oplevelse. Både familiens børn på 4 og 7 år og de voksne var begejstrede for mødet med både spættet og gråsæl på meget nært hold (20-50 meters afstand). De små sælunger svømmede hen til båden. På vej hjem sejlede vi helt ind under de 180 meter høje havmøller.

Hvis det blæser, så er regntøj en god idé, da man kan risikere lidt vandsprøjt. Vi giver vores klare anbefaling til sælsafari med Jyllandsakvariet!