Start kl. 13:00
219 Dkr
189 Dkr
189 Dkr
1 hour
Afgang Thyborøn, Lystbådehavnen

Sælsafari

med båd på Limfjorden

På sælsafari i Limfjorden

Tag med på sælsafari i båd og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Vores erfarne guide sejler gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og tager dig helt tæt på sælerne. På turen ser vi ofte to arter af sæler, og der er gode chancer for, at man møder Danmarks største rovdyr – den store gråsæl. Hannen kan veje helt op til 300 kg. – det er ham, der hersker herude, og han frygter intet. Heller ikke de besøgende i båden. Sæler er nysgerrige og svømmer ofte ud til båden, for at se hvem det er, der kigger på dem. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og på vejen hjem kan han også finde på at fortælle lidt om det barske fiskerliv ved Vesterhavet.

Succesrate for at se sæler

År 2020 til dato: 100%
År 2019: 100%
År 2018: 100%

Praktiske oplysninger

Ligesom alle andre i Danmark, er også vi påvirket af de retningslinjer, som bekæmpelsen af coronavirus i Danmark medfører. Derfor vi nedsat antallet af pladsbilletter på vores ture.

Hvis I er en samlet gruppe på mere end 9 personer, kan I dog sagtens komme ud i flere både samtidig.
Kontakt os på tlf. 9783 2808 eller info@jyllandsakvariet.dk.

Husk! At du også har mulighed for at booke denne og vores andre ture som en privat oplevelse. På den måde kan I få båden for jer selv. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden.

Varighed: Ca. 1 time
Påklædning: Vand og/eller vindtæt tøj anbefales. Husk det er køligere ude på vandet, end det er på land.
Båden: Båden er en åben motorbåd, der sikrer passagererne det bedste udsyn under turen.
Mødested: Havnegade 5C, 7680 Thyborøn.
Vigtigt: Mødetid ved båden 10 min. før afgang.
Hunde: Der kan ikke medbringes hunde på denne tur. Få hunden passet imens i Jyllandsakvariets nye dog-lounge. Husk at booke pasning på forhånd.
Pris: 219 kr pr. voksen, 189 kr. pr. barn under 13 år.
Kombibillet: Få 10 % rabat på entréen til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur.
Børn: Vi har redningsveste til børn fra 2 år og op, men kan desværre ikke sejle med børn yngre uden forgående aftale. Kontakt os for at aftale nærmere.

OBS! Der arrangeres ekstrature efter behov. Hold øje med turkalenderen, vi lægger ekstrature ind, efterhånden som de bliver fyldt. Ser du ikke en ledig tur netop den dag, du gerne vil afsted, så kontakt os gerne pr. telefon eller mail.

Turen kan aflyses ved for hård vind. Hold venligst øje med turkalenderen på vores webside, om turen kan gennemføres.