Start kl. 13:00
219 Dkr
189 Dkr
189 Dkr
1 hour
Afgang Thyborøn, Lystbådehavnen

Sælsafari

med båd på Limfjorden

På sælsafari i Limfjorden

Tag med på sælsafari i båd og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Vores erfarne guide sejler gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og tager dig helt tæt på sælerne. På turen ser vi ofte to arter af sæler, og der er gode chancer for, at man møder Danmarks største rovdyr – den store gråsæl. Hannen kan veje helt op til 300 kg. – det er ham, der hersker herude, og han frygter intet. Heller ikke de besøgende i båden. Sæler er nysgerrige og svømmer ofte ud til båden, for at se hvem det er, der kigger på dem. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og på vejen hjem kan han også finde på at fortælle lidt om det barske fiskerliv ved Vesterhavet.

Succesrate for at se sæler

År 2021 til dato: 100%
År 2020: 100%
År 2019: 100%
År 2018: 100%

Praktiske oplysninger

Tid & Sted

Mødested: Havnegade 5C, 7680 Thyborøn.
Varighed: Ca. 1 time
Vigtigt: Mødetid ved båden 10 min. før afgang.

Priser, Børn & Hunde

Pris: 219 kr pr. voksen, 189 kr. pr. barn under 13 år.
Kombibillet: Få 10 % rabat på entréen til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur.
Børn: Vi har redningsveste til børn fra 2 år og op, men kan desværre ikke sejle med børn yngre uden forgående aftale. Kontakt os for at aftale nærmere
Hunde: Der kan ikke medbringes hunde på denne tur. Få hunden passet imens i Jyllandsakvariets nye dog-lounge. Husk at booke pasning på forhånd.

Vind & Vejr

Påklædning: Passagerer skal bære vind-/vandtæt tøj. Husk det er køligere ude på vandet, end det er på land.
Båden: Båden er en åben motorbåd, der sikrer passagererne det bedste udsyn under turen.
Vejr: Turen kan aflyses ved for hård vind. Hold venligst øje med turkalenderen på vores webside, om turen kan gennemføres. Har du booket, får du naturligvis besked, hvis turen ikke kan gennemføres

Antal pladser

Ligesom alle andre i Danmark, er også vi påvirket af de retningslinjer, som bekæmpelsen af coronavirus i Danmark medfører. Derfor vi nedsat antallet af pladsbilletter på vores ture. Hvis I er en samlet gruppe på flere personer end antallet af pladser, der er tilgængelige, kan I dog sagtens komme ud i flere både samtidig. Kontakt os på tlf. 9783 2808 eller info@jyllandsakvariet.dk for at aftale nærmere.
Coronatest/Coronapas: Det er ikke nødvendigt at fremvise en negativ coronatest eller et coronapas for at kunne deltage på outdoorture.

Fandt du ikke turen, du ledte efter?

Der arrangeres ekstrature efter behov. Hold øje med turkalenderen, vi lægger ekstrature ind, efterhånden som de bliver fyldt. Ser du ikke en ledig tur netop den dag, du gerne vil afsted, så kontakt os gerne pr. telefon eller mail.

Hvad siger andre om oplevelsen?

5 ud af 5 stjerner

Juli 2020
Af Kasper F:

Stor naturoplevelse for store og små!

Sælsafari med Jyllandsakvariet kan klart anbefales! Der er garanti for en stor oplevelse. Både familiens børn på 4 og 7 år og de voksne var begejstrede for mødet med både spættet og gråsæl på meget nært hold (20-50 meters afstand). De små sælunger svømmede hen til båden. På vej hjem sejlede vi helt ind under de 180 meter høje havmøller.

Hvis det blæser, så er regntøj en god idé, da man kan risikere lidt vandsprøjt.
Vi giver vores klare anbefaling til sælsafari med Jyllandsakvariet!