99 Dkr
79 Dkr
0 Dkr
1,5 t
Afgang P-plads, Strandningsmuseum, Thorsminde

Oplev Thorsminde

Tag med på by- og havnevandring i en lille, autentiske perle på Vestkysten

Thorsminde er en charmerende, lille fiskerby på Vestkysten. Beskrivelsen “autentisk” er altid lige på tungen, når man bevæger sig rundt i Thorsminde, hvor 15-20 kuttere stadig aktivt fisker fra. De holder til på vestsiden af det imponerende sluseværk, der er et af byens kendetegn.

På østsiden holder de små joller, som fjordfiskerne benytter, til. Det er også på fjordsiden, at man kan opleve et rigt fugleliv. Der er nogle fantastiske vandrestier ved fjorden, som byder på spændende naturoplevelser.

Thorsminde er desuden en helt fantastisk lokation for en ravjæger. For at holde indsejlingen i slusen åbent, pumpes der sand fra indsejlingen op på stranden. Her gemmer sig ofte mange stykker af Nordsøens gyldne "guldklumper".

Det barske Vesterhav har sat sit præg på livet i Thorsminde. Tag med på denne tur igennem havnebyen og få fortællingen om havnen, fiskeriet, naturen og meget mere i Thorsminde.

Praktisk info

Mødested: ved Strandingsmuseum St. George, Vesterhavsgade 1E, Thorsminde, 6990 Ulfborg
Varighed: ca. 1,5 time
Pris: 99 kr. for voksne, 79 kr. for børn u/13 år
Coronatest/Coronapas: Det er ikke nødvendigt at fremvise en negativ coronatest eller et coronapas for at kunne deltage på outdoorture.