599 Dkr
599 Dkr
599 Dkr
3 t 30 min
Afgang JyllandsAkvariet, Thyborøn

Seafoodsafari

Vil du ud i den friske luft og smage, hvad Limfjorden og Vesterhavet har at byde på?

Jyllandsakvariets Seafoodsafari er en eksklusiv tur, som der kun arrangeres ganske få af i løbet af året - gå ikke glip af chancen!

Limfjorden og Vesterhavet – som vi ligger lige midt imellem – er fuld af de mest fantastiske, lækre og smagfulde råvarer.. Tag med på en superlækker gourmetoplevelse, når vi inviterer på Seafoodsafari i den vestlige Limfjord.

Du inviteres med i vandet for at røgte ruser eller tejner. Følelsen af at høste af Limfjordens spisekammer og se hvad, der dukker op af vandet, er altid spændende.

Fangsten består oftest af lækre krabber og fisk fra fjorden. Når fangsten er sikret, skal vi sammen tilberede en lækker seafoodmenu bestående af dels den indsamlede fangst og dels af lækkerier fra dagens fiskeauktion i Thyborøn.

Gourmetoplevelsen kan også indeholde lokale krydderier, indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer. Indholdet afhænger af årstiden og er dermed den absolut naturligste oplevelse, du kan få i det vestjyske.

Denne gastronomiske gourmetoplevelse indeholder:

  • 3-4 timers Seafoodsafari med naturguide
  • Røgtning af ruser eller tejner
  • Seafoodmenu; tilberedning af dagens fangst på grill, suppleret med årstidens urter og friske fisk og skaldyr fra fiskeauktionen
  • Et glas bobler eller vin

Praktiske informationer

Varighed: Ca. 4 timer
Mødested: I Jyllandsakvariet, Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn
Pris: 599kr. pr. person
Interaktiv oplevelse: Denne oplevelse er for dig, der selv vil tage del i at skabe smagsoplevelsen. Du er med fra fangst til færdig tilberedelse
Bemærk: Denne tur er afhængig af gode vejrforhold. I tilfælde af dårligt vejr eller for få tilmeldte kan turen blive aflyst. Er turen booket, vil man få besked om aflysning - husk derfor at inkludere dine kontaktoplysninger ved booking
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indendørs, når vi skal tilberede og nyde maden