229 Dkr
199 Dkr
189 Dkr
1 t
Afgang Thyborøn, Lystbådehavnen

Sælsafari

På sælsafari i Limfjorden

Tag med på sælsafari i båd og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Vores erfarne guide sejler gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og tager dig helt tæt på sælerne. På turen ser vi ofte to arter af sæler, og der er gode chancer for, at man møder Danmarks største rovdyr – den store gråsæl. Hannen kan veje helt op til 300 kg. – det er ham, der hersker herude, og han frygter intet. Heller ikke de besøgende i båden. Sæler er nysgerrige og svømmer ofte ud til båden, for at se hvem det er, der kigger på dem. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og på vejen hjem kan guiden også finde på at fortælle lidt om det barske fiskerliv ved Vesterhavet.

Succesrate for at se sæler

År 2023 til dato: 100%
År 2018-2022: 100%

Praktiske oplysninger

Vigtigt! Båden sejler på det klokkeslæt, du har booket. Beregn derfor at møde op ved båden 15 min. før afgang.
Mødested: Havnegade 5C, 7680 Thyborøn.
Varighed: Denne tur varer ca. 1 time
Pris: 229 kr pr. voksen, 199 kr. pr. barn under i alderen 3-12 år, 189 pr barn yngre end 3 år
Kombibillet: Få 10 % rabat på entrébilletten til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur.
Små børn: Vi har redningsveste til børn fra 2 år og op, men kan desværre ikke sejle med børn yngre uden forgående aftale. Kontakt os for at aftale nærmere
Påklædning: Passagerer skal bære vind-/vandtæt tøj. Husk det er køligere ude på vandet, end det er på land.
Båden: Båden er en åben motorbåd, der sikrer passagererne det bedste udsyn under turen.
Hunde: Der kan ikke medbringes hunde på denne tur, men du kan få hunden passet imens i Jyllandsakvariets dog-lounge (muligt indenfor akvariets åbningstid). Husk at booke pasning på forhånd! Du kan aflevere hunden 15 min før afgang, så du stadig har mulighed for at nå mødetiden ved båden.

Vær opmærksom på

Når vejret driller: Turen kan aflyses ved for hård vind. Hold venligst øje med turkalenderen på vores webside, om turen kan gennemføres. Har du booket, får du naturligvis besked, hvis turen ikke kan gennemføres.
Billetter: Du modtager billetter på sms og mail indenfor ganske få minutter fra købet. Når købet er gennemført, vil du komme til en hvid side med en ordrebekræftelse. Bemærk, kommer du ikke til denne hvide side og modtager du ikke billetter, er det ikke sikkert, at din ordre er registeret. Prøv gerne igen og kontakt os, hvis din ordre stadig ikke bliver registeret. Bruger du MobilePay: Bemærk, hvis du betaler med MobilePay, er det ikke nok, at købet fremgår af aktivitetsoversigten på MobilePay app'en.
Er der udsolgt: Vi arrangerer ekstrature efter behov. Hold øje med turkalenderen, vi lægger ekstrature ind dagligt, efterhånden som de bliver fyldt. Ser du ikke en ledig tur netop den dag, du gerne vil afsted, så kontakt os gerne pr. telefon eller mail.

Hvad siger andre om oplevelsen?

5 ud af 5 stjerner

Juli 2020
Af Kasper F:

Stor naturoplevelse for store og små!

Sælsafari med Jyllandsakvariet kan klart anbefales! Der er garanti for en stor oplevelse. Både familiens børn på 4 og 7 år og de voksne var begejstrede for mødet med både spættet og gråsæl på meget nært hold (20-50 meters afstand). De små sælunger svømmede hen til båden.

Hvis det blæser, så er regntøj en god idé, da man kan risikere lidt vandsprøjt.

Vi giver vores klare anbefaling til sælsafari med Jyllandsakvariet!