299 Dkr
299 Dkr
299 Dkr
2 t 30 min
Afgang Iskunsten

Workshop: Juledekoration med islygte

Lav en juledekoration som ingen andre har

Nu har du chancen for at lave en juledekoration, som ingen andre har, og som vil være et stort samtaleemne ved julefrokoster og -middage. Den er nemlig lavet af is!

Iskunstens egen kunstner, Anne Marie, åbner sit værksted hver tirsdag aften op til jul og giver dig mulighed for at være med. Tilbring en kreativ aften i Iskunstens hyggelige julede omgivelser. Her får du inspiration, kyndig vejledning og alle materiale til at lave din helt egen, fantastisk flotte juledekoration - som du naturligvis får med hjem og kan stille på julebordet.

Du får dekoration og materiale med hjem

Lygten i dekorationen laves i is, der har det med at smelte i plusgrader. Derfor får du naturligvis materiale til og viden om, hvordan du laver flere islygter derhjemme, så du kan sætte en ny i din dekoration. Potten, som dekorationen laves i , opsamler vandet, som isen smelter. Det er derfor nemt at hælde vandet fra.

Dekorationen kan også bruges uden en islygte, med fx et lys eller lignende i istedet.

Praktisk info

Mødested: Iskunsten, Jernbanegade 1A, 7680 Thyborøn
Varighed: Workshoppen varer fra ca. kl. 18.30-21.00
Pris: 299 kr. pr person, hvilket inkluderer alle materialer inkl. potte samt kaffe og kage
Hvornår: Hver tirsdag aften op til jul - 23. og 30. november samt 7., 14. og 21. december
Antal: Max 10 personer pr workshop - dog mulighed for flere ved private arrangementer

Du kan også bestille workshoppen som privat arrangement på andre aftener - fx som en aktivitet til en venindeaften eller -julefrokost. Kontakt os på 97832808 for et tilbud.