0 Dkr
0 Dkr
0 Dkr
30 min.
Afgang JyllandsAkvariet, Thyborøn
Velkommen

Fodring

Giv en hånd med ved hajfodringen!

Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. Vores fiskemester finder det foder frem, der skal bruges, og du kan være med til at give det til hajer, rokker og fladfisk i udvalgte akvarier.

Du kan være med til at fodre alle mandage og fredage året rundt - og i ferieperioder sætter vi ofte ekstra fodringer op. Hold øje med turkalenderen!

Hvad du bør vide om fodring

Corona: Pga. de særlige omstændigheder, som spredningen af Covid-19 virus har forårsaget, har vi i travle perioder udvidet den tid, som vores fodringer foregår i. Det er vigtig at bemærke, at man som gæster ikke får mere foder eller har større sandsynlighed for at deltage ved at være den første. Vi sørger for, at der er foder nok til hele fodringsperioden
Udlevering af foder: Du får et bæger med foder af vores fodermester. Det må du give til fisk og hajer i udvalgte bassiner. Der er et bæger foder per person
Udvidet fodringstid: Vores fodringer er i uge 41, 42 & 43 udvidet til at vare en time. Du kan derfor komme i tidsrummet 12.30-13.30 og hente dit bæger foder. På den måde kan vi holde afstand, vise hensyn og stadig deltage i en sjov hajfodring!
Efter uge 43 går vi tilbage til almindelig fodringstid på en halv time.