199 Dkr
164 Dkr
0 Dkr
6 t
Afgang Agger Tange færgeleje
Velkommen

4 billetter i 1: Fra Thy til Thyborøn på tur

Dette tilbud er specielt til personer, der befinder sig i Thy. Lad bilen stå i Agger og lad istedet færgen sejle dig over Thyborøn Kanal, hvor oplevelserne venter på den anden side.

I Thyborøn venter der oplevelser for hele familien!

Med denne billet kan du både besøge Jyllandsakvariet, det nye Iskunsten og tage færgen tur/retur på én og samme billet.

Jyllandsakvariet er Danmarks måske nok hyggeligste akvarium. I de mange rørebassiner kan du komme helt tæt på hajer, rokker og fisk. Vidste du, at en rokke godt kan lide at danse, når man kilder den på siden? Den og mange andre opdagelser kan du gøre dig i Jyllandsakvariet.

Besøg også det nye museum, Iskunsten, som er Europas eneste helårlige udstilling af isskulpturer. Hugget af krystalklar is, fremstår de imponerende skulpturer næsten uvirkeligt flotte. I sommeren 2022 kan du opleve udstillingen ”De frosne eventyr”.

Program (juli & august - mandage & onsdage)

Kl. 09.20: Færge fra Agger, Thy

Kl. 09.35: Ankomst i Thyborøn, transport med traktorbus fra færge til Jyllandsakvariet

Kl. 10.00: Oplev Jyllandsakvariet, Iskunsten og Thyborøn på egen hånd

Kl. 16.40: Transport med traktorbus fra Jyllandsakvariet til færgen

Kl. 17.00: Færge til Agger, Thy

Praktisk info

Afgang fra: Agger Færgeleje, Aggervej 38, 7770 Vestervig. Traktorbussen venter ved færgen i Thyborøn
Pris:
199,- kr. pr. voksen, 164 kr. pr. barn u/13 år. Børn u/3 år er gratis ifølge med voksen. Du sparer op til 69,- kr. pr. billet!
Billet: Billetten modtager du på sms og mail. Én af de to skal fremvises både på færge og i Jyllandsakvariet/Iskunsten. Denne billettype kan kun købes her, i Jyllandsakvariets webshop.
Traktorbus: Traktorbussens afgangstider i programmet kan ikke ændres. Kommer man for sent til afgangen, må man finde en alternativ måde at komme til færgen. Der er ca. 2,5 km på gåben mellem akvariet og færgen.
Billetten er gyldig til færgen hele dagen, så man må gerne fravælge transport med traktorbussen og tage en tidligere eller senere afgang med færgen.
Færgeafgang: Vi tager forbehold for ventetid ved færgen. På grund af travlhed i sommerperioden kan færgen vælge at gå ud af sejlplanen og sejle kontinuerligt, typisk midt på dagen. Det kan påvirke afgangstiden.