99 Dkr
79 Dkr
Dkr
Afgang Havvej 6, 6990 Ulfborg

Oplev den vilde, vestjyske natur

Tag med traktorbussen på natursafari og oplev den helt særlige natur og det rige dyreliv ved Vedersø Klit og Husby Klitplantage.

Plantagen er unik, fordi den på et forholdsvist lille et areal indeholder så megen varieret natur. På en tur herigennem kan du gå gennem bøgelunden, dufte de noble ædelgraner og endda stå med fødderne i Vesterhavet, som er plantagens vestligste kant.

Der gøres et stop på klitten ”Marens Maw”, hvor de, der har lyst, kan gå op og få den betagende udsigt udover det vilde Vesterhav, den roligere Nissum Fjord og klitplantagen.

Alle tirsdage køres en hyggelig familietur med traktorbussen igennem dette enestående stykke natur. Turen er skabt i samarbejde med Ulfborg-Vemb Turistforening og den starter derfor ved deres kontor på Havvej 6 i Vedersø Klit.

Praktiske oplysninger

Varighed: Ca 2,5 timer Pris: 99 kr. pr. voksen, 79 kr. pr. barn under 13 år Påklædning: Husk tøj efter årstidens vejr. Hvis vi ser noget spændende, går vi ud af traktorbussen. Mødested: Ved Feriepartner Vedersø Klit, Havvej 6-10, 6990 Ulfborg. Udstyr: Det er en fordel at medbringe kikkert Periode: Hver tirsdag i uge 25-34