Start kl. 13:00
299 Dkr
299 Dkr
299 Dkr
3 h
Afgang Oddesund Kiosk & Bistro, P-pladsen

Østerssafari

i Limfjorden

Østerssafari – pluk en af verdens bedste råvarer

Iført waders tager vi på østersjagt i Limfjordens delikate spisekammer. Hør om limfjordsøstersens særprægede liv, og hvor de bedste lokaliteter er i den vestlige del af Limfjorden. Du lærer naturligvis, hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes, og hvordan du kan tilberede dem.
Efter jagten smager vi dem rå, tilbereder en del af fangsten på kulgrill og får et glas bobler til.

Nyhed! Nu kan du også smage østers med en helt fantastisk, dansk-produceret whisky. Vi er så heldige at have indgået et samarbejde med de entusiatiske folk, der står bag Stauning Whisky. Derfor kan du nu smage, hvordan de gyldne dråber giver en helt ny dimension til smagsoplevelsen af de delikate østers. Prøv det på vores østerssafarier allerede nu!

Oplevelsen østerssafari indeholder

  • 2-3 timers østersjagt og -tilberedning
  • Naturguide
  • Gode råd til tilberedning
  • Lån af waders
  • Et glas bobler
  • Spand til at fragte østers i (du får spanden med hjem)
  • Tilbered dine østers på kulgrill
  • Tag gerne østers med hjem til eget forbrug

Praktiske oplysninger

Varighed: Ca. 3 timer
Beklædning: Husk tøj efter årstidens vejr og gerne ekstra strømper og bukser hvis du skulle være uheldig og få vand i dine waders.
Mødested: P-pladsen ved Oddesund Kiosk & Bistro ApS, Hovedvejen 6. 7790 Thyholm
Pris: 299 kr/person
Sæson: Østerssæsonen varer fra september til og med april.

Særligt vedr. COVID-19

Gældende retningslinjer: De gældende retningslinjer for udendørs aktiviteter skal også overholdes på Østerssafari. Guiden på turen vil gøre opmærksom på de gældende retningslinjer på dagen.
Mødetidspunkt:
Bemærk, vi forbeholder os retten til at ændre mødetidspunktet for at imødekomme restriktioner i forbindelse med COVID-19. De gæster, det berører, vil få direkte besked.
Har du spørgsmål: Er du i tvivl om noget vedr. turen, retningslinjer og restriktioner, sikkerhed eller andet, må du endelig kontakte os på forhånd. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.
Coronatest/Coronapas: Det er ikke nødvendigt at fremvise en negativ coronatest eller et coronapas for at kunne deltage på outdoorture.