Start kl. 10:00
300 Dkr
300 Dkr
300 Dkr
3 h
Afgang Oddesund Kiosk & Bistro, P-pladsen

Østerssafari

i Limfjorden

Østerssafari – pluk en af verdens bedste råvarer

Iført waders tager vi på østersjagt i Limfjordens delikate spisekammer. Hør om limfjordsøstersens særprægede liv, og hvor de bedste lokaliteter er i den vestlige del af Limfjorden. Du lærer naturligvis, hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes, og hvordan du kan tilberede dem.
Efter jagten smager vi dem rå, tilbereder en del af fangsten på kulgrill og får et glas bobler til.

Nyhed! Nu kan du også smage østers med en helt fantastisk, dansk-produceret whisky. Vi er så heldige at have indgået et samarbejde med de entusiatiske folk, der står bag Stauning Whisky. Derfor kan du nu smage, hvordan de gyldne dråber giver en helt ny dimension til smagsoplevelsen af de delikate østers. Prøv det på vores østerssafarier allerede nu!

Oplevelsen østerssafari indeholder

  • 2-3 timers østersjagt og -tilberedning
  • Naturguide
  • Gode råd til tilberedning
  • Lån af waders
  • Et glas bobler
  • Spand til at fragte østers i (du får spanden med hjem)
  • En østerskniv, som du kan tage med hjem
  • Tilbered dine østers på kulgrill
  • Tag gerne østers med hjem til eget forbrug

Praktiske oplysninger

Varighed: Ca. 3 timer
Pris: 300 kr/person
Beklædning: Husk tøj efter årstidens vejr og gerne ekstra strømper og bukser hvis du skulle være uheldig og få vand i dine waders.
Mødested: P-pladsen ved Oddesund Kiosk & Bistro ApS, Hovedvejen 6. 7790 Thyholm
Pris: 300 kr/person
Sæson: Østerssæsonen varer fra september til og med april.

Hvad siger andre om oplevelsen?

5 ud af 5 stjerner

Oktober 2016
Af Bo M:

ALLE, der er bare det mindste naturmenneske og kan lide østers eller har lyst til at prøve, SKAL prøve en østerssafari arrangeret af Jyllandsakvariet! Første del af de ca. 3 timer foregår i waders i vandet med at samle østers, selvfølgelig efter kyndig vejledning fra naturvejlederen fra Jyllandsakvariet. Alt udstyr er med i prisen på kun kr. 300,- pr. pers. Anden del bruges på at åbne, tilberede og spise fangsten. Der var både champagne og alle ingredienser til at spise østersene både naturel og gratinerede på grill – vildt lækkert. Spande til at tage østers med hjem og østerskniv måtte beholdes. Stor, stor ros til Jyllandsakvariet bag arrangementet!