Start kl. 14:00
95 Dkr
85 Dkr
0 Dkr
1 h 30 min
Afgang JyllandsAkvariet, Thyborøn

Natursafari

med traktorbus i Limfjorden

Natursafaritur med Traktorbus i Limfjorden

Tag med traktorbussen på en fantastisk natursafari. Vi kører ud midt i Limfjorden på den 2,4 km lange dæmning ved Rønlandmøllerne, hvor kun traktorbussen har adgang. Guiden fortæller om livet under vandoverfladen, møllerne og den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Du kan være med til at fange krabber, rejer og små fisk til Jyllandsakvariet. Af og til er det muligt at få øje på sælerne, som ligger og hviler sig på sandbankerne i Limfjorden. Vi medbringer kikkerter til dem, som har lyst til at forsøge at spotte en sæl.

Kombibillet: Efter turen på diget kan du være med til at sætte dagens fangst i akvariet, hvis du har købt entré. Husk at du får 10% rabat på entréen, hvis du køber den samtidig med turen.

Praktiske informationer

Varighed: Ca. 2 timer
Påklædning: Tøj efter vejret. Selvom traktorbussen er overdækket, kan det stadig være koldt. Det anbefales derfor at have vind- og vandtæt tøj på under turen. Hav gerne gummistøvler på, så kan du komme helt med ud i vandet.
Mødested: Jyllandsakvariet, Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn.
Pris: Voksen 95 kr. / barn 85 kr. Børn 0-2 år – gratis. Prisen er inklusiv en forfriskning undervejs.
Kombibillet: Få 10 % rabat på entré til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur

Bemærk

I tilfælde af for høj vandstand kan turen blive aflyst. Er turen booket, vil man få besked om aflysning; enten via sms, e-mail eller pr. telefon. Vi opdaterer dagligt turkalenderen og opretter ofte nye ture.

Dog-Lounge

Det er desværre ikke muligt at tage hunden med på natursafari. Du kan derfor få hunden passet i Jyllandsakvariets dog-lounge imens, I er på tur. Da der er et begrænset antal pladser, bookes dog-loungen på forhånd på telefon +45 97 83 28 08 eller ved henvendelse i receptionen. Bemærk, at dog-loungen er lokaliseret ved Jyllandsakvariet på Vesterhavsgade 16. Aflever derfor hunden i god tid, inden turen begynder.