Start kl. 13:00
85 Dkr
65 Dkr
0 Dkr
1 h 30 min
Afgang Thyborøn, ved Rønlandmøllerne

Natursafari

med traktorbus i Limfjorden

Natursafaritur med Traktorbus i Limfjorden

Tag med traktorbussen på en fantastisk natursafari. Vi kører ud midt i Limfjorden på den 2,4 km lange dæmning ved Rønlandmøllerne, hvor kun traktorbussen har adgang. Guiden fortæller om livet under vandoverfladen, møllerne og den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Du kan være med til at fange krabber, rejer og små fisk til Jyllandsakvariet. Af og til er det muligt at få øje på sælerne, som ligger og hviler sig på sandbankerne i Limfjorden. Vi medbringer kikkerter til dem, som har lyst til at forsøge at spotte en sæl.

Praktiske informationer

Varighed: Ca. 1 time 30 min.
Påklædning: Tøj efter vejret. Selvom traktorbussen er overdækket, kan det stadig være koldt. Det anbefales derfor at have vind- og vandtæt tøj på under turen. Hav gerne gummistøvler på, så kan du komme helt med ud i vandet.
Mødested: Thyborønvej 90, 7673 Harboøre – Rastepladsen ved de store møller syd for Thyborøn.
Pris: Voksen 85 kr. / barn 65 kr. Børn 0-2 år – gratis. Prisen er inklusiv en forfriskning undervejs.
Kombibillet: Få 10 % rabat på entré til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur

Bemærk

I tilfælde af for høj vandstand kan turen blive aflyst. Er turen booket, vil man få besked om aflysning; enten via sms, e-mail eller pr. telefon. Vi opdaterer dagligt turkalenderen og opretter ofte nye ture.

Dog-Lounge

Det er desværre ikke muligt at tage hunden med på natursafari. Du kan derfor få hunden passet i Jyllandsakvariets dog-lounge imens, I er på tur. Da der er et begrænset antal pladser, bookes dog-loungen på forhånd på telefon +45 97 83 28 08 eller ved henvendelse i receptionen. Bemærk, at dog-loungen er lokaliseret ved Jyllandsakvariet på Vesterhavsgade 16. Aflever derfor hunden i god tid, inden turen begynder.