Start kl. 11:00
99 Dkr
99 Dkr
99 Dkr
3 h
Afgang Agger Tange færgeleje

Hook & Cook Agger

Røgtetur med båd og friskfanget seafood

Er du til friskfanget seafood og en røgtetur i båd?

Så er Hook and Cook lige noget for dig!

Vi sejler ud fra Agger Tange i vores safaribåde, hvor vi skal ud at røgte ruser og tejner. Undervejs i labyrinten af sandbanke gør vi et lille stop, hvorfra vi skal plukke dagens østers. I land forvandles dagens fangst i fællesskab til en lækker og smagfuld seafoodmenu. Menuen kommer formentlig til at bestå af en delikat krabbesuppe, og måske er vi så heldige, at der er gået en hummer eller to i nettet. De håndplukkede østers åbnes og tilføjes forskellige smagsgivere, hvorefter de nydes med et koldt glas bobler. 

Praktisk info

Hvornår: Dette event afholdes i weekenden den 25. og 26. september
Mødested: Svanholmhus, Aggervej 35, 7770 Vestervig
Varighed: 3 timer
Max antal deltagere pr hold: 9 personer pr hold.
Pris: Da eventen er en del af Hook & Cook, kan du få denne fantastiske oplevelse for KUN 99 kr. pr person. Lignende events, vi også afholder, starter ved 599 kr. Der er et meget begrænset antal pladser - book din billet nu.

Supplerende aktiviteter i Agger

Fiskeri og fangsredskaber
Kun de færreste kender til de mange forskellige fiskeredskaber, der anvendes på bådene. Kom forbi og oplev alt fra ålejern og kroge til garn, ruser og trawlskovle.

Krabberne kommer 
Tør du holde en krabbe og udfordre dine grænser? Du kan også udfordre din søster/bror, mor/far eller andre i et krabbevæddeløb. Krabberne er klar til start fra kl 11-16, hvor du kan komme forbi og udvælge den bedste ”racerkrabbe” til væddeløbsbanen. Vi har også vores krabbefiskestænger med, som I kan låne og derved prøve jeres egne evner af som krabbefisker på broen/molen.