Et ravhus med oplevelser for hele familien

I tusindevis af år har vi mennesker været fascineret af rav, fundet måder at bruge det og forsket i det særlige materiale. Gå på skattejagt i et hus fyldt med rav og fun facts om Nordens guld. Du går aldrig herfra uden rav i hånden.

Ravstrand

Der er altid garanti for rav på vores indendørs ravstrand, hvor hele familien kan være med, uanset alder.

Gør som ravjægerne

De "professionelle" ravjægere nøjes ikke kun med at gå på jagt efter de gyldne klumper på land med lygte og et skarpt blik. Iført waders og udstyret med særlige keser jager de ude i Vesterhavets lumske bølger. I vores ravbassin kan du selv prøve at "fiske" rav med minikeser i trygge omgivelser.

Kan du gætte vægten?

Vægt er en god måde at identificere rav på. Det er nemlig et utroligt let materiale.

Hele familien kan vinde rav i vores sjove gættekonkurrencer.

Ravets oprindelse og historie

Hvad er rav?

Få hele fortællingen om ravets tilblivelse og historie. Hvor stammer det danske rav fra og er det overhovedet dansk? Du går garanteret fra RAV med ny, spændende viden om rav.

Fortiden fanget i rav

Kan man finde DNA fra en dinosaurus i rav? Find svaret i fortællingen om rav.

Hvorfor lyser rav?

I "UV-bunkeren" kan du gå på en anderledes ravjagt med UV-lygte. De ultra violette stråler lyser ravet op, som var det stjerner på en klar nattehimmel.

Ravværkstedet

Lav din egen ravsouvenir til minde om dit besøg. Vil du lave et flot ravsmykke, et lykkebringende ravtræ eller noget helt andet og fantasifuldt? Det kan du komme til alle ugens dage i ravværkstedet.

Ravshop

Slut dit besøg af med et besøg i ravshoppen, hvor du blandt andet kan købe alverdens produkter lavet af eller med rav.