Her finder du de mest aktuelle nyheder fra Jyllandsakvariet

Kom med på tur 🌸

Seaside Safari har igen åbent for outdoorture!

Pr. 21. maj sættes forsamlingsforbuddet op til 50 personer udendørs. Det er virkelig gode nyheder for os - vi er mere end klar til at komme igang med de ture, som vi ellers har begrænset i at kunne holde.

Find din næste oplevelse i vores turkalender.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. corona-retningslinjer, din booking eller ture, er du meget velkommen til at kontakte os på info@jyllandsakvariet.dk eller tlf. 9783 2808.

Midlertidigt lukket

Jyllandsakvariet og Iskunsten holder fortsat midlertidigt lukket. Det gør vi som følge af, at alle indendørs attraktioner i Danmark er tvunget nedlukket på grund af Covid-19.

På nuværende tidspunktet er nedlukningen varslet til at vare til og med 21. maj 2021. Så snart en endelig dato for genåbningen udmeldes, er vi igen klar til at åbne. Vi glæder os til at byde gæster velkomne her i år 2021.

25 års jubilæum

2021 kan vist ikke siges at have fået den start, de fleste ønskede sig. Til trods for en tvungen nedlukning og skærpede restriktioner ser vi dog fortsat lyst på 2021 og hvad året mon vil bringe med sig.

2021 er nemlig et vaskeægte festår for Jyllandsakvariet. I maj har vi nemlig 25 års jubilæum. Og det skal naturligvis fejres! Hvordan fejringen vil finde sted, kan vi sandt at sige ikke svare på nu. Kun tiden vil vise, hvad vi kan og må til den tid - men glæde os, det må vi i hvert fald gerne!

Skal du med Thyborøn-Agger færgen?

Kommer du til Thyborøn fra den nordlige side og vil tage færgen over, så husk at tjekke sejltiderne på www.thyboronagger.dk.

Det er ikke alle gps'er og rejsevejledninger, der tager højde for sejltiden. Skal du med os på tur og rejser med færgen til Thyborøn, er det en god idé at tjekke sejlplanen på forhånd.

I sommermånederne, især juli og august, kan du risikere kø ved færgen. Især i tidsrummet kl. 11-15 anbefaler vi, at du kører hjemmefra i god tid.

Det er også muligt at undgå færgen og kører udenom. Her vil vi anbefale, at du tillægger ca 1 time til køretiden.