Her finder du de mest aktuelle nyheder fra Jyllandsakvariet

Indendørs genåbner 21. maj

Jyllandsakvariet og Iskunsten holder fortsat midlertidigt lukket, men genåbner begge den 21. maj.

Vi glæder os til at byde gæster velkomne tilbage!

Husk coronapasset

Personer over 15 år skal fremvise gyldigt, personligt coronapas for at besøge indendørs attraktioner. Passet skal fremvises ved indgangen i receptionen.

Et coronapas er enten et bevis på, at man er færdigvaccineret, har fået 1. stik af vaccinationen eller en negativ, maks 72 timer gammel coronatest.

Ugebesøg

Vores entréarmbånd gælder i en hel uge. Det betyder, at man kan komme igen i 7 dage i træk, så tit man har lyst.

Det kræver dog, at man ved hvert besøg har gyldigt coronapas. Det er altså ikke nok at vise passet ved første besøg. Skal man coronatestes, er det nødvendigt med flere tests i løbet af ugen, hvis man vil besøge os i alle 7 dage.

Vi anbefaler, at man har fundet dokumentation frem, inden man kommer til kassen.

Kom med på tur 🌸

Seaside Safari har igen åbent for outdoorture!

Pr. 21. maj sættes forsamlingsforbuddet op til 50 personer udendørs. Det er virkelig gode nyheder for os - vi er mere end klar til at komme igang med de ture, som vi ellers har begrænset i at kunne holde.

Find din næste oplevelse i vores turkalender.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. corona-retningslinjer, din booking eller ture, er du meget velkommen til at kontakte os på info@jyllandsakvariet.dk eller tlf. 9783 2808.

25 års jubilæum

2021 kan vist ikke siges at have fået den start, de fleste ønskede sig. Til trods for en tvungen nedlukning og skærpede restriktioner ser vi dog fortsat lyst på 2021 og hvad året mon vil bringe med sig.

2021 er nemlig et vaskeægte festår for Jyllandsakvariet. I maj har vi nemlig 25 års jubilæum. Og det skal naturligvis fejres! Hvordan fejringen vil finde sted, kan vi sandt at sige ikke svare på nu. Kun tiden vil vise, hvad vi kan og må til den tid - men glæde os, det må vi i hvert fald gerne!

Skal du med Thyborøn-Agger færgen?

Kommer du til Thyborøn fra den nordlige side og vil tage færgen over, så husk at tjekke sejltiderne på www.thyboronagger.dk.

Det er ikke alle gps'er og rejsevejledninger, der tager højde for sejltiden. Skal du med os på tur og rejser med færgen til Thyborøn, er det en god idé at tjekke sejlplanen på forhånd.

I sommermånederne, især juli og august, kan du risikere kø ved færgen. Især i tidsrummet kl. 11-15 anbefaler vi, at du kører hjemmefra i god tid.

Det er også muligt at undgå færgen og kører udenom. Her vil vi anbefale, at du tillægger ca 1 time til køretiden.

Sommertilbud

Sammen med Thyborøn-Agger Færge har vi lavet et særligt sommertilbud til alle, der kommer hertil nordfra med færgen. Færgebillet, entré til både Jyllandsakvariet og Iskunsten inklusiv shuttle-traktorbus til og fra færgen får du til sommerrabat - læs mere her.