Kære gæst

Grundet den danske regerings seneste udmeldinger holder vi foreløbigt lukket i Jyllandsakvariet til og med 13. april. Vi passer godt på fiskene imens og er klar til at åbne op igen så snart, situationen og de officielle anbefalinger ændrer sig.

Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen?

I rørebassinerne i JyllandsAkvariet kommer du helt tæt på og kan give en hånd med på de dage, hvor vi fodrer hajer, rokker og fladfisk.

Fodring

Vær selv med!

Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. Vores fiskemester finder det foder frem, der skal bruges, og du kan være med til at give det til hajer, rokker og fladfisk i udvalgte akvarier.

Du kan være med til at fodre hver mandag og fredag kl. 13 – året rundt.
I juli og august også hver onsdag kl. 13.00.

Rørebassiner

Tør du klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og stryge en rokke over ryggen?

I JyllandsAvariet har vi mange rørebassiner, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på vores fisk og skaldyr.

Rørebassinerne er opbygget, så det er let for dig at komme i kontakt med dyrene, men samtidig er bassinerne enten så brede eller dybe, at dyrene kan trække sig tilbage, hvis de har brug for det!

Vi respekterer, at alle vores medarbejdere kan have brug for en pause – selv hajerne…

Strandværksted

Lav dine egne souvenirs

Brug fantasien og lav dine helt egne souvenirs fra Vestkysten. Vi har samlet en række strandskaller og øvrige ting fra stranden, som man kan lime sammen til alt fra fabeldyr til underfundige figurer.

Køb drager, sørøversværd, skilte og smykkeskrin - og dekorer dem selv

I strandværkstedet er der mulighed for masser af kreative aktiviteter for både børn og voksne.

Ravstrand - find dit eget rav

Kan du kende det?

Kan du kende et stykke rav fra en gul sten, når du ser det på stranden? Eller har du bare bidt i alt for mange gule sten uden nogensinde at finde et stykke rav?

Gratis find-selv-rav

Rav har altid skabt fascination hos mennesker. På JyllandsAkvariets indendørs sandstrand er der altid garanti for, at du kan finde dit eget rav – gratis naturligvis. Du kan med det samme teste, om det er rav eller gule sten i ravtesteren.

Hunde

En helt speciel agilitybane

Hunde er meget velkommen i akvariet, og vi har lavet en maritim hundelegeplads til dem, når de kommer på besøg. Det er vores helt egen version af en agilitybane med 8 forskellige forhindringer.

Forhindringerne er opbygget af hvalknogler, trædesten, planker fra den gamle mole i Thyborøn, en fiskeruse, markeringsbøjer, et gammelt anker og endelig er der mål på en jolle, der er vendt på hovedet.

God fornøjelse!

Vi håber, at vores firbenede gæster vil synes om banen, og at deres tobenede ejere vil synes, det er lige så sjovt at få hundene til at bruge banen, uanset om de er øvede agility-brugere eller totalt nybegyndere. Vi anbefaler at have masser af godbidder klar.

Doglounge

Skal I med på vores sælsafari eller natursafari, er I velkommen til at få hunden passet i vores doglounge imens. Det eneste, der kræves, er, at hunden er vant til at være alene, og at I henter den igen lige efter turen. Det er nødvendigt at reservere plads ved at ringe til akvariet på 97 83 28 08.

Hygge og afslapning

En hyggelig oplevelse

Vi har forsøgt at skabe de bedste rammer for, at I kan få en rigtig hyggelig oplevelse, så snart I kommer indenfor i vores udstilling.

Inventaret

Rammerne er skabt af gammelt moletræ, hyttefade og udtjente færgelejer. Alt vores inventar er fyldt med historie og oser af stemning.

Kom med indenfor og bliv overrasket i vores helt egen maritime verden af naturlige oplevelser.