Thyborøn Natursafari i Limfjorden

Seal safari with JyllandsAkvariet's tractor bus

Natursafaritur med Traktorbus i Limfjorden

Tag med traktorbussen på en fantastisk natursafari. Vi kører ud midt i Limfjorden på den 2,4 km lange dæmning ved Rønlandmøllerne, hvor kun traktorbussen har adgang. Guiden fortæller om livet under vandoverfladen, møllerne og den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden. Du kan være med til at fange krabber, rejer og små fisk til Jyllandsakvariet. Af og til er det muligt at få øje på sælerne som ligger og hviler sig på sandbankerne i Limfjorden, vi medbringer kikkerter til dem som har lyst til at forsøge at spotte en sæl.

Billetter: Find den ønskede tur i vores turkalender, klik på “Læs mere”, hvor “Køb billet”-knappen findes under teksten.

Book her

Praktiske informationer
Varighed:
Ca. 1,5 time.
Påklædning: Tøj efter vejret. Selvom traktorbussen er overdækket, kan det stadig være koldt. Det anbefales derfor at tage vind- og vandtæt tøj på under turen.
Mødested: Thyborønvej 90A – Rastepladsen ved de store møller syd for Thyborøn.
Pris: Voksen 85 kr. / barn 65 kr. Børn 0-2 år – gratis. Prisen er inklusiv en forfriskning undervejs.

Kombibillet: Få 10 % rabat på entré til Jyllandsakvariet ved samtidig køb af en tur

Bemærk: I tilfælde af for høj vandstand kan turen blive aflyst. Er turen booket, vil man få besked om aflysning; enten via sms, e-mail eller pr. telefon. Vi opdaterer dagligt turkalenderen og opretter ofte nye ture.

Dog-Lounge: Det er desværre ikke muligt at tage hunden med på natursafari. Du kan derfor få hunden passet i Jyllandsakvariets dog-lounge imens i er på tur. Da der er et begrænset antal pladser, bookes dog-loungen på forhånd på telefon +45 97 83 28 08, eller ved henvendelse i receptionen. Bemærk at dog-loungen er lokaliseret ved Jyllandsakvariet på Vesterhavsgade 16. Aflever derfor hunden i god tid, inden turen begynder.

Grupper og specialarrangementer
Kontakt os og hør mere om vores skræddersyede gruppe- og specialoplevelser for 6-150 deltagere. Ring til Michael Madsen på hverdage mellem 10-16 på telefon +45 97 83 28 08 / email: jyllands@kvariet.dk