Samarbejdspartnere

Vi er stolte af den store opbakning fra lokale borgere og betragter dem som vores ambassadører, når man kommer fra Lemvig kommune. Derfor har vi valgt at give borgere i Lemvig Kommune gratis adgang til JyllandsAkvariets udstilling, når de kommer med gæster, der ikke bor i vores kommune. Der gælder følgende betingelser for den gratis adgang.

– der skal fremvises billed ID og dokumentation for, hvor man bor. Det kan eksempelvis være kørekort og sygesikringsbevis. Dette gælder alle – også gæsterne.

– ordningen gælder én til én. Det vil sige, at kommer der eksempelvis 2 voksne fra Lemvig kommune, kan de komme gratis ind, hvis de tager 2 betalende voksne med, der ikke er fra Lemvig kommune.

Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Hvis man ønsker at kunne komme ind uden gæster udefra, er det en god idé at købe årskort. Prisen er så lav, at det kan betale sig allerede, hvis man har tænkt sig at besøge JyllandsAkvariet mere end én gang på et år (se priser her). Har man købt et årskort, kan man komme ligeså tit man vil og få alle oplevelser med.

JyllandsAkvariet samarbejder både formelt og uformelt med en lang række firmaer og institutioner.

Et særligt godt samarbejde har vi med vores lokale fiskere, der er mere end behjælpelige med at ringe, når de har fået noget spændende i nettet – tak for det!